Caravelair Style 470

ny kampagnevogn med lav vægt

Årgang:2018
Mærke:Caravelair
Model:Style 470
Egenvægt:1014 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:147.900,-

Information:

nyhed: PUR skum med høj isolering og udvidet garanti på 7 år, varmt vand, blæsevarme, søjlebord, 3 gasblus, stabilisator, myggenet-også i dør, mørklægning, stor tagluge, XL serviceklap, GRP glatte sider og tag mod buler mv., træktøjsafdækning, støddæmpere, reservehjul, fast toilet, rundsiddegruppe, fritstående dobbeltseng med bred komfortmadras, luksushynder med nappalæder, LED lys incl.spots, bredde 230 cm., egenvægt kun 1014 kg., mulig læssevægt 286 kg., kan nedvejes til f.eks.1250 kg., 150 l. kompressor køleskab, mørke alufælge, elgulvvarme…

2018 kampagnemodel med ekstra meget udstyr til lav pris…også med kompressor køleskab, elgulvvarme og PUR isoleret = ekstra velegnet til vinterbrug…lav egenvægt så den kan trækkes af langt de fleste biler…let og lille nok som perfekt rejsevogn…men også stor nok til fastligning…helårskomfort til 2 eller flere…fantastisk meget vogn til prisen

 

2+7 års fabriksgaranti
Excl.levering kr.3.800,- og nr.plade kr.790,-
Denne vogn er ekstraudstyret med antennestang til kr. 1.295,-
Vogn kan bestilles hjem ab fabrik med aksel på 1500 kg.
Finansiering tilbydes…også helt uden udbetaling
Få gerne en byttepris…

Kontakt os i dag!

6 + 11 =

%d bloggers like this: