Adria Classica 613 PU

– stor helårsvogn

Årgang:2008
Mærke:Adria
Model:Classica 613 PU
Egenvægt:1425 kg.
Totalvægt:1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:99.900,-

Information:

SOLGT – SOLGT – SOLGT
ALDE væskebaseret centralvarme, el gulvvarme, stor tagluge, microovn, 3 gasblus, hævet stort køle-frysekab, varmt vand, digi antenne, sengetæppe, topmadras, gasudtag på forteltside, stor svingbar tv arm, fast vandtank, AKS stabilisator, støddæmpere, træktøjsafdækning, myggenet, mørklægning, mulig læssevægt 275 kg., kan nedvejes til f.eks. 1650 kg., bredde 245 cm., serviceklap, den nyeste 2008 model indreg. i 2007, tagbøjler, kraftige støtteben og aksel, uden dårlig lugt, myggenetsdør, tagbøjler, lyse læder lænestole med fodskamler, ikke ryger, alufælge, stereo, velholdt…

Classica PU udgaven med fransk dobbeltseng, lænestole, rundsiddegruppe,god plads og rigtige vinteregenskaber

– stor rummelig helårsvogn med ALDE varme og alt det gode udstyr…og må alligevel stadig trækkes af mange mellemklassebiler…plads og komfort til 2 eller flere…hvad enten det er kold vinter eller sommer…høj mulig brugsværdi…til en god pris

 

sælges med forhandlergaranti excl. levering kr. 3.800,- og nummerplade kr.790,-
Reich mover + 12v elløsning kan tilkøbes for merpris på kr.6.900,-
Få gerne en byttepris
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Vognen kan også afhentes engros til export eller CVR nummer til € 12.300,- excl. evt. levering, mover og fortelt

Kontakt os i dag!

14 + 6 =

%d bloggers like this: