Adria Classica 613 UP

velholdt helårsvogn med Alde varme og læder lænestole

Årgang:2008
Mærke:Adria
Model:Classica 613 UP
Egenvægt:1425 kg.
Totalvægt:1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:109.900,-

Information:

Alde væskebaseret centralvarme, elgulvvarme, digi antenne, stor drejbar tv arm, fast vandtank, kraftige støtteben, AKS stabilisator, cykelstativ, ekstra udvendigt el+antenneudtag, stort køle-fryseskab, vindue i dør, rigtigt komfur med 4 gasblus og gasbageovn, kan nedvejes til f.eks. 1625 kg., bredde 245 cm., varmt vand, tagbøjler, stor tagluge, ikke ryger, uden dårlig lugt, alufælge, stereo med CD, velholdt… LAVPRIS…set til langt højere pris ved anden forhandler Den kendte helårsvogn med læderlænestole, dobbeltseng og rundsiddegruppe…rummelig og velholdt…kan trækkes af mange større biler…komfort for 2 eller flere…hvad enten det er kold vinter eller sommer…til en god pris   excl. levering kr. 3.800,- og nr.plade kr.790,- Uden fortelt…nyt eller muligt brugt fortelt kan selvfølgelig tilkøbes Finansiering muligt…både med og uden udbetaling Få gerne en byttepris…

Kontakt os i dag!

3 + 13 =

%d bloggers like this: