Caravelair Style 420

– lækker og let kampagnevogn

Årgang:2018
Mærke:Caravelair
Model:Style 420
Egenvægt:971 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:134.900,-

Information:

 

NEDSAT ny 2017 kampagnemodel, varmt vand, blæsevarme, stor tagluge, aks stabilisator, søjlebordben, dobbeltseng med støddæmpere…og ekstra nem adgang, rundsiddegruppe, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, XL-Freeze stort 150 liters skuffekøleskab med kompressor, støddæmpere, ekstra kraftig aksel på hele 1500 kg. = mulig læssevægt på enorme 529 kg., kan nedvejes til f.eks. 1200 kg., stor serviceklap, myggenet, mørklægning, fast toilet, brusesøjle. GRP glatte sider og tag mod hagl mv., komfortmadras, luksushynder, LED lys med spots, elgulvvarme, hel myggenetsdør, træktøjsafdækning, reservehjul, mørke alufælge…

Pris på denne nye og sidste 2017/2018 udstillingsvogn:
nedsat kampagnepris kr.140.895,- incl. udstyrpakke …nu ekstra nedsat til kun kr.134.900,-

– helt ny smart indretning…kampagnevogn incl. ekstraudstyr…med både, XL-Freeze kompressor køleskab, gulvvarme, luksushynder, glatte sider, ekstra kraftig aksel + alt det almindelige andet komfortudstyr…og lille rundsiddegruppe og dobbeltseng- med plads bag fodende for ekstra nem adgang…og med lav egenvægt på kun 971 kg…kan trækkes af langt de fleste biler…lys rejsevogn med høj komfort til 2 personer…til lav nedsat pris 

 

2+5 års fabriksgaranti excl.levering kr.3.800,- og nr.plade kr.790,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

12 + 5 =

%d bloggers like this: