Dethleffs New Line 500 SK…NEDSAT

– indbydende køjevogn med db.seng og lav vægt..SOLGT

Årgang:2005
Mærke:Dethleffs
Model:New Line 500 SK
Egenvægt:1025 kg.
Totalvægt:1350 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:59.900,-

Information:

 

SOLGT – SOLGT – SOLGT – SOLGT
Ventura 250 cm. dybt fortelt, varmt vand, myggenet, mørklægning, lille + stor klar tagluge, 3 gasblus, køl med frys, stabilisator (=slingrekobling), støddæmpere, XL serviceklap, antenne, fast toilet, egenvægt kun 1025 kg., mulig læssevægt 325 kg., kan nedvejes til f.eks.1250 kg., blæsevarme, ikke ryger, fast vandtank, stor tagluge med spots…

– lys kvalitetsvogn fra Dethleffs…den optimale familieindretning med midtersiddegruppe, fast “fransk dobbeltseng” og køjer…og det gode komfortudstyr…med lav egenvægt kan den trækkes af selv mindre familiebiler…høj mulig brugsværdi og komfort for alle i familien…til lav nedsat pris

 

sælges for kunde til fast lav pris excl.levering kr.3.800,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling

 

Kontakt os i dag!

9 + 14 =

%d bloggers like this: