Adria Classica 613 PK

– 3 køjer og Alde varme

Årgang: 2005
Mærke: Adria
Model: Classica 613 PK
Egenvægt: 1375 kg.
Totalvægt: 1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 84.900,-

Information:

SOLGT – SOLGT – SOLGT
ALDE væskebaseret centralvarme, el gulvvarme, stor tagluge, microovn, 3 gasblus, hævet stort køle-frysekab, varmt vand, fastmonteret digi antenne, sengetæppe, fast vandtank, AKS stabilisator, støddæmpere, træktøjsafdækning, myggenet, mørklægning, mulig læssevægt 325 kg., kan nedvejes til 1600 kg., bredde 245 cm., serviceklap, tagbøjler, fibertag, kraftige støtteben og aksel, myggenetsdør, ikke ryger, alufælge, stereo, pæn…
Classica PU udgaven med fransk dobbeltseng, rundsiddegruppe,god plads og rigtige vinteregenskaber…og bemærk hele 3 køjer

– stor rummelig helårsvogn med ALDE varme og alt det gode udstyr incl. 7 mulige sovepladser…og må alligevel stadig trækkes af mange mellemklassebiler…høj mulig brugsværdi og komfort til alle i familien…hvad enten det er kold vinter eller sommer

sælges med forhandlergaranti excl. levering kr. 3.800,- og nummerplade kr.790,-
Fortelt kan tilkøbes…f.eks. nyt Trigano Pacifique 300 cm.dybt fortelt til nedsat merpris på kun kr.9.000,-
Få gerne en byttepris
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling

Kontakt os i dag!

15 + 10 =

%d bloggers like this: