Adria Classica 513..SOLGT

med Alde varme

Årgang:2010
Mærke:Adria
Model:Classica 513 UP
Egenvægt:1200 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:74.900,-

Information:

Alde væskebaseret centralvarme, elgulvvarme, posemarkise, digi antenne, tv arm, fast vandtank, kraftige støtteben, AKS stabilisator, køleskab i højden, vindue i dør, rigtigt komfur med 4 gasblus og gasbageovn, kan nedvejes til f.eks. 1400 kg., bredde 245 cm., fibertag, varmt vand, tagbøjler, stor tagluge, ikke ryger, uden dårlig lugt, cykelstativ bag, nye 2017 kvalitetsdæk, alufælge, stereo med CD, pæn…

Sælges for kunde til FAST BILLIG LAVPRIS
Og bemærk at prisen endda også er incl. gastest, syn, omreg. og nr.plade

Helårsvogn med dobbeltseng, rundsiddegruppe, Alde varme og god pladsfornemmelse…rummelig og pæn…og kan alligevel trækkes af mange biler…komfort for 2 eller flere…hvad enten det er kold vinter eller sommer..og til en rigtig billig pris

2014 Enduro mover kan tilkøbes for kun kr.5.000,-
Finansiering muligt…både med og uden udbetaling

Kontakt os i dag!

2 + 12 =

%d bloggers like this: