Adria Classica 613 UP

med Alde varme og læder lænestole…SOLGT

Årgang:2010
Mærke:Adria
Model:Classica 613 UP
Egenvægt:1425 kg.
Totalvægt:1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:109.900,-

Information:

SOLGT – SOLGT – SOLGT
Alde væskebaseret centralvarme, elgulvvarme, digi antenne, stor drejbar tv arm, fast vandtank, kraftige støtteben, AKS stabilisator, cykelstativ, ekstra udvendigt el+antenneudtag, stort køle-fryseskab, vindue i dør, rigtigt komfur med 4 gasblus og gasbageovn, kan nedvejes til f.eks. 1625 kg., bredde 245 cm., varmt vand, tagbøjler, stor tagluge, ikke ryger, uden dårlig lugt, alufælge, stereo med CD, velholdt…

Den kendte helårsvogn med læderlænestole, dobbeltseng og rundsiddegruppe…rummelig og velholdt…kan trækkes af mange større biler…komfort for 2 eller flere…hvad enten det er kold vinter eller sommer…til en god pris

Excl. levering kr. 3.800,- og nr.plade kr.790,-
Uden fortelt…nyt eller muligt brugt fortelt kan selvfølgelig tilkøbes
Finansiering muligt…både med og uden udbetaling
Få gerne en byttepris…

Kontakt os i dag!

7 + 15 =

%d bloggers like this: