Caravelair Brasilia 556

– stor familievogn

Årgang:2011
Mærke:Caravelair
Model:Brasilia 556
Egenvægt:1286 kg.
Totalvægt:1500 kg.
Kun kr.:109.900,-

Information:

2018 Ventura Trinus 400 luftfortelt, stort køle-fryseskab på 150 l., varmt vand, 3 gasblus, stor tagluge, blæsevarme, fast vandtank, stabilisator, støddæmpere, mørklægning, myggenet, serviceklap, digi antenne, bredde 248 cm., 6 mulige sovepladser, ikke ryger, tagbøjler, GFK glatte sider og tag mod hagl mv., tv arm, træktøjsafdækning, nye kvalitetsdæk, alufælge…

Den optimale familieindretning med fast dobbeltseng, rundsiddegruppe, køjer og stort badeværelse med bruseniche…

– fin 2011 køjevogn med alt det gode komfortudstyr…bemærk at prisen nu er incl.levering og nr.plade (= værdi kr.4.590,-)…kan trækkes af mange mellemklasse biler…stor og rummelig…med komfort og plads til både store og små…og til en god pris

 

 

Incl. forhandlergaranti
finansiering tilbydes…uden udbetaling også muligt
Få gerne en byttepris… 

Kontakt os i dag!

6 + 6 =

%d bloggers like this: