Caravelair Brasilia 556

– stor familievogn

Årgang:2011
Mærke:Caravelair
Model:Brasilia 556
Egenvægt:1286 kg.
Totalvægt:1500 kg.
Kun kr.:109.900,-

Information:

Kampa Ace Air 400 lufttelt, stort køle-fryseskab på 150 l., varmt vand, 3 gasblus, stor tagluge, blæsevarme, fast vandtank, stabilisator, støddæmpere, mørklægning, myggenet, serviceklap, digi antenne, bredde 248 cm., 6 mulige sovepladser, ikke ryger, tagbøjler, GFK glatte sider og tag mod hagl mv., tv arm, træktøjsafdækning, nye kvalitetsdæk, alufælge…

Den optimale familieindretning med fast dobbeltseng, rundsiddegruppe, køjer og stort badeværelse med bruseniche…

– fin 2011 køjevogn med alt det gode komfortudstyr…pris selvfølgelig incl.levering og forhandlergaranti…kan trækkes af mange mellemklasse biler…stor og rummelig…med komfort og plads til både store og små…og til en god pris

 

 

Vognen står lige nu på Holmens Camping i Ry..ring og lav en aftale om at se den
Finansiering tilbydes…uden udbetaling også muligt
Få gerne en byttepris… 

Kontakt os i dag!

9 + 2 =

%d bloggers like this: