Caravelair Alba 472..SOLGT

– NYHED ny lille lys og let enkeltsengsvogn til KAMPAGNEPRIS

Årgang:2021
Mærke:Caravelair
Model:Alba 472
Egenvægt:900 kg.
Totalvægt:1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:139.900,-

Information:

2021 NYHED, XPS isolering (som de dyre vintervogne), fibertag mod hagl mv., 2 små tagluger, myggenet, mørklægning, vandtank, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, køleskab med frys, fast toilet, egenvægt kun 900 kg., totalvægt 1200 kg., mulig læssevægt 300 kg., kan nedvejes til 1100 kg., Tempo100 forberedt, USB opladerstik, semifast vandtank, bredde kun 210 cm., enkeltsenge med mulig udvidelse til stor dobbeltseng på 190x200 cm., støddæmpere, 4-5 mulige sovepladser, sengespots, AKS stabilisator, serviceklap, der åbner ind til et ekstra stort læsserum
Denne kampagnevogn er også ekstraudstyret med varmt vand, komforthynder og -madrasser uden merpris

SÅ KOM DEN ENDELIG
Helt ny smart Caravelair model med enkeltsenge og siddegruppe …endda også med den ekstra gode XPS isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..med ekstra lav egenvægt på kun 900 kg., kan den trækkes af langt de fleste biler – f.eks. en VW Polo..let, fiks og lys enkeltsengsvogn til lav kampagnepris
“så kan det ikke betale sig at købe brugt”

Denne vogn er SOLGT og modellen er også udsolgt ab fabrik ..udover 1 stk. der ankommer til Juli
Kom og bestil denne absolut sidste 472er nu..til levering til sommer

Incl. 2 og 7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Denne lagervogn er ekstraudstyret med ekstra stor aksel på 1300 kg. og gaspoint gasanlæg til merpris på i alt kr.4.895,-
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

15 + 3 =

%d bloggers like this: