Caravelair Alba 472..SOLGT

– NYHED ny lille lys og let enkeltsengsvogn til KAMPAGNEPRIS

Årgang:2021
Mærke:Caravelair
Model:Alba 472
Egenvægt:900 kg.
Totalvægt:1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:139.900,-

Information:

2021 NYHED, XPS isolering (som de dyre vintervogne), fibertag mod hagl mv., 2 tagluger, myggenet, mørklægning, vandtank, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, køleskab med frys, fast toilet, egenvægt kun 900 kg., totalvægt 1200 kg., mulig læssevægt 300 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt helt ned til ca.1060 kg., tempo100 forberedt, bredde kun 210 cm., semifast vandtank, enkeltsenge med mulig udvidelse til stor dobbeltseng på 190x200 cm., støddæmpere, 4-5 mulige sovepladser, AKS stabilisator, serviceklap, der åbner ind til et ekstra stort læsserum
Denne kampagnevogn er også ekstraudstyret med sengespots med USB opladerstik, varmt vand, komforthynder og komfortmadrasser…uden merpris

SÅ KOM DEN ENDELIG
Helt ny smart Caravelair model med enkeltsenge og siddegruppe …endda også med den ekstra gode XPS isolering..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti, nummerplade og klargøring..som med ekstra lav egenvægt på kun 900 kg. kan trækkes af langt de fleste biler – endda også af en VW Polo eller hybridbil..komfort for 2…let, fiks og lys enkeltsengsvogn til lav kampagnepris
“så kan det ikke betale sig at købe brugt”

1 stk. lige ankommet fra fabrikken
Modellen er ellers helt udsolgt
Kom og bestil denne absolut sidste 472er nu

2 og 7 års fabriksgaranti
Ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

4 + 10 =

%d bloggers like this: