Caravelair Style 420

– lækker og let..GAVEKORT kr.10.000,-

Årgang:2018
Mærke:Caravelair
Model:Style 420
Egenvægt:971 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:146.490,-

Information:

 

NEDSAT ny kampagnemodel, varmt vand, blæsevarme, stor tagluge, aks stabilisator, søjlebordben, dobbeltseng med støddæmpere…og ekstra nem adgang, rundsiddegruppe, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, XL-Freeze stort 150 liters skuffekøleskab med kompressor, støddæmpere, ekstra kraftig aksel på hele 1500 kg. = mulig læssevægt på enorme 529 kg., kan nedvejes til f.eks. 1200 kg., stor serviceklap, myggenet, mørklægning, fast toilet, brusesøjle. GRP glatte sider og tag mod hagl mv., komfortmadras, luksushynder, LED lys med spots, elgulvvarme, hel myggenetsdør, træktøjsafdækning, reservehjul, mørke alufælge…

Pris på denne nye og sidste 2018 udstillingsvogn (2017 modelår) : nedsat kampagnepris kr.146.490,- incl. udstyrpakke og levering

– helt ny smart indretning…kampagnevogn incl. ekstraudstyr…med både, XL-Freeze kompressor køleskab, gulvvarme, luksushynder, glatte sider, ekstra kraftig aksel + alt det almindelige andet komfortudstyr…og lille rundsiddegruppe og dobbeltseng- med plads bag fodende for ekstra nem adgang…bemærk at prisen nu også er incl.levering og nr.plade (= værdi kr.4.590,-)… lav egenvægt på kun 971 kg…kan trækkes af langt de fleste biler…lys rejsevogn med høj komfort til 2 personer…til lav nedsat pris

EXTRA EXTRA…køb vognen nu og få et gavekort på kr.10.000,- til butikken med uden beregning 

 

2+5 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

8 + 9 =

%d bloggers like this: