Caravelair Style 420..SOLGT

– lækker og let..GAVEKORT kr.15.000,-

Årgang:2017/2019
Mærke:Caravelair
Model:Style 420
Egenvægt:971 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:146.490,-

Information:

NEDSAT ny kampagnemodel, varmt vand, blæsevarme, stor tagluge, aks stabilisator, søjlebordben, dobbeltseng med støddæmpere…og ekstra nem adgang, rundsiddegruppe, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, XL-Freeze stort 150 liters skuffekøleskab med kompressor, støddæmpere, ekstra kraftig aksel på hele 1500 kg. = mulig læssevægt på enorme 529 kg., kan nedvejes til f.eks. 1200 kg., stor serviceklap, myggenet, mørklægning, fast toilet, brusesøjle. GRP glatte sider og tag mod hagl mv., komfortmadras, luksushynder, LED lys med spots, elgulvvarme, hel myggenetsdør, træktøjsafdækning, reservehjul, mørke alufælge…

Ny fiks og lækker 2017 udstillingsmodel (2019 indreg.) til nedsat kampagnepris kun kr.146.490,- incl. udstyrpakke og levering

– helt ny smart indretning…kampagnevogn incl. meget ekstraudstyr…med både, XL-Freeze kompressor køleskab, gulvvarme, luksushynder, glatte sider, ekstra kraftig aksel, alufælge + alt det almindelige andet komfortudstyr…og lille rundsiddegruppe og dobbeltseng- med plads bag fodende for ekstra nem adgang…lav egenvægt på kun 971 kg…kan trækkes af langt de fleste biler…lys rejsevogn med høj komfort til 2 personer…til lav pris

EXTRA EXTRA…køb vognen nu i ren handel og få gavekort på kr.15.000,- med uden beregning 

 

2+5 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris…nu også gavekort kr.8.000,- ved byttevogn

Kontakt os i dag!

3 + 3 =

%d bloggers like this: