Hobby La Vita 460..SOLGT

den flotte særlige grå model

Årgang:2010
Mærke:Hobby
Model:La Vita 460 UFe
Egenvægt:1150 kg.
Totalvægt:1350 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:99.900,-

Information:

fast digi antenne, blæsevarme, varmt vand, mørklægning, myggenet-også i dør, faconsyede tæpper, fast toilet, 3 gasblus, køl med frys, lysstyring med dæmper, serviceklap, stabilisator, træktøjsafdækning, cykelstativ for, totalvægt 1350 kg., udvendigt ekstra elstik, fast vandtank, vindue i dør, flot lyssætning, stor tagluge, ikke ryger, grå udvendigt, alufælge, velholdt…

Den særlige og flotte grå La Vita model med skrå vinduer og mørke alufælge…og her i velholdt 460 udgave med rundsiddegruppe og “fransk dobbeltseng”…kan trækkes af de fleste biler…både velegnet til rejse- eller fastliggerbrug…komfort til 2 eller flere..til en god pris

 

incl.forhandlergaranti excl.levering kr.3.800,- og nr.plade kr.790,-
Isabella 2010 Commodore Concept 300 fortelt med fiberstænger kan tilkøbes for merpris på kr. 8.900.-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

1 + 2 =

%d bloggers like this: