Caravelair Style 400

– lille, let og lækker

Årgang: 2018
Mærke: Caravelair
Model: Style 400
Egenvægt: 839 kg.
Totalvægt: 1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 129.490,-

Information:

Caraheat blæsevarme, varmt vand, stor tagluge + 2 små klarluger, ekstra lysspots, 3 gasblus, køl med frys, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, stabilisator, fast vandtank, GFK glatte sider og tag mod hagl mv., afløbsbeholder, batteriforberedelse, fast toilet, komfortmadras, lusushynder, XL serviceklap, bredde 210 cm., egenvægt kun 839 kg., ekstra kraftig aksel på 1300 kg., kan nedvejes til f.eks.1100 kg., mulig læssevægt hele 461 kg., PUR skum med høj isolerings effekt og 7 års antifugt garanti, gulvvarme, alufælge…

– ny 2018 kampagnemodel med højt udstyrsniveau og samtidig lav egenvægt…bemærk at prisen nu også er incl.levering og nr,plade     (= værdi kr.4.590,-)…kan trækkes af nærmest alle biler…lille og nem at håndtere og køre med…høj komfort for 2 personer…den perfekte rejsevogn…til lav kampagnepris

incl.2 års nyvogns garanti + 7 års antifugtgaranti
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

2 + 3 =

%d bloggers like this: