Caravelair Style 410..SOLGT 

  • lille lækker dobbeltsengsvogn til KAMPAGNEPRIS
Årgang:2021
Mærke:Caravelair
Model:Style 410
Egenvægt:890 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:149.200,-

Information:

XPS pur fuldskummet isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og 7 års udvidet antifugt garanti, varmt vand, stor tagluge, LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, AKS stabilisator, stor fast vandtank, fibertag, GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, batteriforberedelse, fast toilet med brus, luksusmadras (uden afskåret hjørne) og luksushynder, stor serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt kun 890 kg., ekstra kraftig aksel på 1300 kg., mulig læssevægt hele 410 kg., kan nedvejes til 1100 kg., funktionspanel, svanespots med USB laderudtag, tonede ruder, stort 140 liters kompressor køleskab med frys, blæsevarme, elgulvvarme, reservehjul, sorte alufælge

NYHED..ny flot 2021 lys helårsvogn med fransk dobbeltseng, siddegruppe, toilet med brus og køkken med 140 liters kompressor køleskab..og meget ekstraudstyr bl.andet elgulvvarme, stor aksel, alufælge, reservehjul og glatte sider..med lav egenvægt kan den trækkes af langt de fleste biler f.eks. en VW Polo..pris selvfølgelig incl. nummerplade, klargøring og fabriksgaranti..høj komfort for 2 personer året rundt..som rejsevogn eller til fastligning

Markedets nok bedste tilbud, hvis ønsket er en ny lille lækker dobbeltsengsvogn med lav vægt..og til lav kampagnepris
Modellen er desværre allerede udsolgt ab fabrik..kom, se og bestil denne sidste 2021 lagervogn nu

Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.990,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

12 + 5 =

%d bloggers like this: