Caravelair Style 496

ny kampagnevogn med køjer

Årgang:2018
Mærke:Caravelair
Model:Style 496
Egenvægt:1126 kg.
Totalvægt:1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:166.490,-

Information:

nyhed: PUR skum med høj isolering og udvidet garanti på 7 år, varmt vand, blæsevarme, 3 gasblus, stabilisator, myggenet-også i dør, mørklægning, stor tagluge, XL serviceklap, GRP glatte sider og tag mod buler mv., træktøjsafdækning, støddæmpere, afløbsbeholder, reservehjul, fast toilet, rundsiddegruppe, dobbeltseng 140 x 210 cm. med komfortmadras, luksushynder, 2 store køjer 80 x 190 cm., stort badeværelse, 6 mulige sovepladser, LED lys incl.svanehals spots, bredde 230 cm., egenvægt kun 1126 kg., mulig læssevægt hele 574 kg., ekstra kraftig aksel på 1700 kg., kan nedvejes til f.eks.1350 kg., 12v batteriforberedelse, “XL Freeze” 150 l. kompressor køleskab, kraftige støtteben, mørke alufælge, elgulvvarme…

2018 kampagnemodel med ekstra meget udstyr til lav pris…også med kompressor køleskab, elgulvvarme og PUR isoleret = ekstra velegnet til helårsbrug…lav egenvægt så den kan trækkes af langt de fleste biler…let og lille nok som rejsevogn…men også stor nok til fastligning…plads og helårskomfort til hele familien…så bliver turen god for både store og små…bemærk at prisen nu er incl.levering og nr.plade (= kr.4.590,-)…kampagne = fantastisk meget vogn til prisen

 

2+7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes…også helt uden udbetaling
Få gerne en byttepris…

Kontakt os i dag!

10 + 3 =

%d bloggers like this: