Caravelair Style 496

nærmest ny ekstraudstyret køjevogn

Årgang:2021/2018
Mærke:Caravelair
Model:Style 496
Egenvægt:1126 kg.
Totalvægt:1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:159.900,-

Information:

XPS helskummet isolering, der ikke modtager fugt og isolerer denne vogn langt bedre end alle andre mærkers standardvogne, udvidet antifugt garanti på 7 år muligt, varmt vand, blæsevarme, 3 gasblus, AKS stabilisator, myggenet-også i dør, mørklægning, årgang 2021 (2018 modelår taget i brug og indregistreret i 2021), stor tagluge, ekstra stor serviceklap, GRP glatte sider og tag mod hagl og buler, træktøjsafdækning, afløbsbeholder, reservehjul, fast toilet, dobbeltseng på 140 x 210 cm. med komfortmadras, 2 store køjer på 80 x 190 cm., stort badeværelse, 6 mulige sovepladser, LED lys incl.spots, Alko kraftige støtteben, bredde 230 cm., egenvægt kun 1126 kg., mulig læssevægt hele 574 kg., ekstra kraftig aksel på 1700 kg., kan lovligt trækkes af biler med ned til 1350 kg.s trækvægt uden vægtændringer, batteriforberedelse, tv arm, digi antenne, stort 150 liters XL kompressor køleskab i skuffe, ikke ryger, mørke alufælge, elgulvvarme

– nærmest ny familievogn med ekstra meget udstyr..også XPS helskummet super isolering, stor aksel, XL køleskab, reservehjul og gulvvarme..kan trækkes af langt de fleste familiebiler..pris selvfølgelig incl.nummerplade, klargøring og forhandler garanti..komfort for hele familien…så kan både store og små glæde sig til den næste campingtur

Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris
Kan leveres fra d.1/8 2021
Står lige nu opstillet på Holmens Camping i Ry
Bare ring for aftale om at komme til Ry og se den

Kontakt os i dag!

5 + 8 =

%d bloggers like this: