Hobby Excellent 460 UFe

velholdt dobbeltsengsvogn

Årgang:2006
Mærke:Hobby
Model:De Luxe 460 UFe
Egenvægt:1050 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:67.900,-

Information:

blæsevarme, stor tagluge + lille klar tagluge, varmt vand, stabilisator (slingrekobling), støddæmpere, serviceklap, træktøjsafdækning, ekstra elstik i teltside, tæpper, 3 gasblus, køleskab med frys, alle vinduer kan åbnes, myggenet-også i dør, mørklægning, egenvægt kun 1050 kg., kan nedvejes til f.eks. 1250 kg., mulig læssevægt 250 kg., uden dårlig lugt, fast toilet, blæsevarme, kvalitetsdæk fra 2010, digi antenne, læsespots mv., ikke ryger, cykelstativ for, vindue i dør, Ultraheat ekstra elvarme, alufælge…

– den fikse og mindste Hobby 460 UFe model…med fransk dobbeltseng, fint køkken, rigtig rundsiddegruppe og det gode standardudstyr…og her også velholdt med elvarme, alufælge og det flotte blå indtræk…med lav egenvægt kan den trækkes af langt de fleste biler…bemærk at prisen nu er incl.levering og nr.plade (= værdi kr.4.590,-)…komfort for 2 eller flere

.

 

incl. forhandlergaranti
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Isabella Ambassador 250 cm. dybt fortelt med fiberstænger kan tilkøbes for merpris på kr.4.900,-
Gerne bytte…også med dyrere vogn

 

Kontakt os i dag!

10 + 13 =

%d bloggers like this: