Caravelair Artica 455..SOLGT

ny helårsegnet kampagnevogn

Årgang:2018
Mærke:Caravelair
Model:Artica 455
Egenvægt:1029 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:164.490,-

Information:

NYHED: XPS pur isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og 7 års antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge + 2 små klarluger, ekstra lysspots, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, stabilisator, fast vandtank, GFK glatte sider og tag mod hagl mv., afløbsbeholder, batteriforberedelse, fast toilet, brugbar bruser med fast afskærmning, hel komfortmadras med nem adgang, søjlebord, lusushynder, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt kun 1029 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., kan nedvejes til f.eks.1250 kg., mulig læssevægt hele 471 kg., vindue i dør, forberedt til cykelstativ, XL Freeze kompressor køleskab på 150 liter, gulvvarme, alufælge…

– ny 2018 kampagnemodel i ny serie med højt udstyrsniveau, lav egenvægt og velegnet også til vinterbrug…kan trækkes af nærmest alle biler…det nemmere at håndtere og køre med…bemærk at prisen nu også er incl.levering og nr.plade (= værdi kr.4.590,-)…høj komfort for 2 personer…som rejsevogn eller til fastligning…uanset årstiden…til lav kampagnepris

incl.2 års nyvogns garanti + 7 års antifugtgaranti
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

8 + 15 =

%d bloggers like this: