Adria Alpina 563 UL Edition

– luksus og Alde varme

Årgang: 2010
Mærke: Adria
Model: Alpina 563 UL Edition
Egenvægt: 1450 kg.
Totalvægt: 1800 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 149.900,-

Information:

Isabella Penta 350 cm.dybt fortelt, Alde væskebaseret centralvarme, gulvvarme, stor tagluge, fast toilet, rigtigt komfur med 4 gasblus, grill og gasbageovn, stor + 2 x små serviceklap, myggenet, mørklægning, varmt vand, stabilisator, træktøjsafdækning, 2 gasudtag, kraftige støtteben, stort køleskab, vindue i dør, fast vandtank, 245 cm.s bredde, mulig læssevægt 350 kg., kan nedvejes til f.eks. 1700 kg., ikke ryger, digi antenne, tagbøjler, uden dårlig lugt, lysstyring, glatte fibersider incl.tag mod hagl mv., stereo, cykelstativ for, alufælge, lædersæder med nakkestøtter

– den flotte rigtige vintervogn Alpina…en af markedets lækreste vogne…med alt det gode udstyr…incl.lædersæder og rigtig Alde centralvarme…og her med enkeltsenge og god plads uden at være i uoverkommelig størrelse…komfort for 2 eller flere hele året

 

Bemærk at prisen er incl. levering og nr.plade til kr.4.590,-…og med forhandlergaranti
Enduro Premium fuldautomatisk mover + el støtteben kan tilkøbes for merpris på kun kr. 9.900,-
Få gerne en byttepris
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling

Kontakt os i dag!

2 + 12 =

%d bloggers like this: