g

Caravelair Antares 400..SOLGT

billig afhentningspris

Årgang:2005
Mærke:Caravelair
Model:Antares 400
Egenvægt:775 kg.
Totalvægt:1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:39.900,-

Information:

stor + 2 små klare tagluger, stabilisator (=slingrekobling), serviceklap under begge sider af seng, alle vinduer kan åbnes, gasvarmeovn, varmt vand, køl med frys, 3 gasblus, fast toilet, myggenet, (næsten ikke synlig) fugtskade under et vindue mv., egenvægt kun 775, totalvægt 1000 kg., kan nedvejes, myggenet, ikke ryger, uden dårlig lugt, cykelstativ bag, pæn indvendigt og helt brugbar

– den attraktive lille og lyse Caravelair 400 med lav vægt…og her også med komfortudstyr og det flotte indtræk …kan trækkes af nærmest alle biler…markedets mindste campingvogn med både fast seng, toilet, køkken og siddegruppe
EKSTRA BILLIG FAST AFHENTNINGSPRIS uden garanti…nej tak til underbud

Hvis du ikke selv vil sørge for nye dæk, syn, nr.plade og omreg. kan dette tilkøbes for fast merpris på kr.5.500,-
Isabella 250 cm.dybt fortelt kan tilkøbes for merpris på kr.4.400,-..som det er
Truma mover kan tilkøbes for merpris på kr.5.900,-..som den er

Kontakt os i dag!

2 + 4 =

%d bloggers like this: