Hymer Living Pulse 530..SOLGT

– flot enkeltsengsvogn

Årgang: 2008
Mærke: Hymer
Model: Living Pulse 530
Egenvægt: 1200 kg.
Totalvægt: 1600 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 74.900,-

Information:

stor tagluge, blæsevarme incl. ekstra Ultraheat elvarme, ikke ryger, fast toilet, varmt vand, årgang 2008 (2007 modelår), myggenet, mørklægning, 3 gasblus, stor serviceklap, glatte grå sider, fast vandtank, stabilisator, træktøjsafdækning, bredde 230 cm., kraftig aksel på 1600 kg., kan nedvejes til f.eks. 1500 kg., mulig læssevægt hele 400 kg.,cykelstativ for, digi antenne, tv arm, vindue i dør, flot 1 ejers vogn

Indrettet med enkeltsenge, stor rundsiddegruppe, toilet, og rummeligt køkken

– kvalitetsvogn fra Hymer med enkeltsenge, komfortudstyr og god plads… i den flotte grå Pulse udgave…og her usædvanlig flot og velholdt…pris selvfølgelig incl.levering og nr.plade…kan trækkes af de fleste familiebiler…komfort til 2 eller flere

incl.forhandlergaranti
Mover kan tilkøbes for merpris på kr.5.900,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

14 + 1 =

%d bloggers like this: