Burstner Ventana 440 TS

– lys og let med dobbeltseng

Årgang: 2000
Mærke: Burstner
Model: Ventana 440 TS
Egenvægt: 975 kg.
Totalvægt: 1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 45.900,-

Information:

stor tagluge, blæsevarme, stabilisator (= slingrekobling), støddæmpere, serviceklap, stor fast vandtank, 2 gasblus, stort toiletrum med fast toilet, egenvægt kun 975 kg., ekstra kraftig aksel på 1300 kg., mulig læssevægt 325 kg., kan nedvejes til f.eks.1175 kg., bredde 230 cm., fast dobbeltseng, myggenet- også i dør, mørklægning, ikke ryger, pæn

– lys, lille og indbydende vogn indrettet med fransk dobbeltseng, siddegruppe, køkken og fast toilet…Burstners 2000 topmodel med komfortudstyr…fiks størrelse…kan trækkes af langt de fleste biler…bemærk at prisen er incl.gastest, syn, nummerplade mv. og forhandlergaranti…god mulig brugsværdi og komfort for 2

Finansiering uden udbetaling muligt
Få gerne en byttepris..også med dyrere vogn

Kontakt os i dag!

9 + 1 =

%d bloggers like this: