Caravelair Antares 390..SOLGT

– rejsevogn og kun 800 kg.

Årgang: 2010
Mærke: Caravelair
Model: Antares 390
Egenvægt: 800 kg.
Totalvægt: 1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 74.900,-

Information:

tagbøjler, fast toilet, serviceklap, stor fast vandtank, ikke ryger, myggenet, mørklægning, alle vinduer kan åbnes, uden dårlig lugt, 3 gasblus, køl med frys, varmt vand, gasvarme, digi antenne, egenvægt kun 800 kg.totalvægt 1000 kg., mulig læssevægt 200 kg., bredde kun 210 cm., stabilisator (=slingrekobling), nyere dæk, støddæmpere, kan Tempo100 godkendes, fibertag mod buler mv. og her også ditto glatte sider, pæn og velholdt

– fiks og velholdt rejsevogn i særudgave med glatte fibersider…markedets mindste vogn med rigtig dobbeltseng, fast toilet, rigtigt køkken og siddegruppe…lav egenvægt så den kan trækkes af nærmest alle biler…pris incl.leveringsomkostninger og med forhandlergaranti…nem at håndtere og køre med

Fortelt kan tilkøbes..f.eks. brugt Isabella Capri Lux..eller nyt Kampa lufttelt.
Finansiering tilbydes med eller uden udbetaling
Få gerne en byttepris..også med dyrere vogn

Kontakt os i dag!

14 + 15 =

%d bloggers like this: