LMC Dominant 520 HTD..SOLGT

– helårsvogn med endebadeværelse

Årgang:2011
Mærke:LMC
Model:Dominant 520 HTD
Egenvægt:1260 kg.
Totalvægt:1600 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:86.900,-

Information:

væskebaseret gulvvarme, blæsevarme, vinterisoleret bund i magasiner, stort badeværelse med bruseniche, 2008 model der først er solgt og taget i brug i 2011, stor tagluge, emhætte, varmt vand, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, stor fast vandtank, digi antenne, stabilisator, ekstra eludtag, alufælge, 250 cm.bred, mulig læssevægt 340 kg., kan nedvejes til f.eks.1500 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, XL serviceklap, ikke ryger, pæn 1 ejers vogn

– den velkendte LMC kvalitetsvogn med dobbeltseng og stort badeværelse…og her i den brede rummelige Dominant udgave med rigtig væskebaseret gulvvarme…kan trækkes af mange mellemklassebiler…pris selvfølgelig incl. leveringsomkostninger og forhandlergaranti…komfort til 2 eller flere…både sommer og vinter

Isabella Commodore Concept 300 cm.s dybt fortelt med fiberstænger kan tilkøbes til kr. 7.900,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

7 + 4 =

%d bloggers like this: