Beyerland Sprinter 440 DB..SOLGT

– lys og let dobbeltsengsvogn

Årgang: 2007
Mærke: Beyerland
Model: Sprinter 440 DB
Egenvægt: 975 kg.
Totalvægt: 1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 49.900,-

Information:

stor tagluge, stabilisator (slingrekobling), myggenet-også i dør, mørklægning, fast vandtank, træktøjsafdækning, ikke flytbar digi antenne, varmt vand, fast toilet, vindue i dør, dobbeltseng, 2 x serviceklap, kraftig aksel på 1300 kg., mulig læssevægt hele 325 kg., kan nedvejes til f.eks.1200 kg., tagbøjler, blæsevarme..

– pæn og lys mindre dobbeltsengsvogn med god oplevet plads…og her også ekstraudstyret med det gode komfortudstyr…pris selvfølgelig incl. leveringsomkostninger og forhandlergaranti…med en egenvægt på kun 975 kan den trækkes af de fleste biler…god rejsevogn med komfort for 2

DWT Tango fortelt uden gardiner kan tilkøbes til kr. 5.900,-
Fuldautomatisk Enduro mover incl.12v løsning kan tilkøbes til kr. 6.900,-
..eller køb vogn incl. fortelt og mover til kun kr.59.900,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris..også med dyrere vogn

Kontakt os i dag!

1 + 3 =

%d bloggers like this: