Hobby Excellent 460 UFe

velholdt dobbeltsengsvogn

Årgang:2005
Mærke:Hobby
Model:De Excellent 460 UFe
Egenvægt:1040 kg.
Totalvægt:1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:57.900,-

Information:

blæsevarme, stor tagluge + lille klar tagluge, varmt vand, stabilisator (slingrekobling), støddæmpere, serviceklap, træktøjsafdækning, ekstra elstik i teltside, tæpper, 3 gasblus, køleskab med frys, alle vinduer kan åbnes, myggenet-også i dør, mørklægning, egenvægt kun 1040 kg., kan nedvejes til f.eks. 1250 kg., mulig læssevægt 260 kg., uden dårlig lugt, fast toilet, blæsevarme, nye dæk fra 2016, tempo100 forberedt, digi antenne, læsespots mv., ikke ryger, fast vandtank, cykelstativ bag, vindue i dør, airmix friskluft, radio, Ultraheat ekstra elvarme, fin 1 ejers vogn

– den fikse og mindste Hobby 460 UFe model…med fransk dobbeltseng, fint køkken, rigtig rundsiddegruppe og det gode standardudstyr…og her også pæn og ekstra velholdt…prisen selvfølgelig med levering og forhandlergaranti…med lav egenvægt kan den trækkes af langt de fleste biler…komfort for 2 eller flere

Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Isabella Commodore 300 cm. dybt fortelt med fiberstænger kan tilkøbes for
kr.5.900,-
Mover kan tilkøbes for kr.5.900,-
..eller få vogn, fortelt og mover for kun kr. 65.000,-
Gerne bytte…også med dyrere vogn

Kontakt os i dag!

9 + 5 =

%d bloggers like this: