Caravelair Alba 390..SOLGT

– fiks og kun 730 kg.

Årgang: 2019
Mærke: Caravelair
Model: Alba 390
Egenvægt: 730 kg.
Totalvægt: 1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 104.900,-

Information:

2019 NYHED, reservehjul, AKS stabilisator (=slingrekobling), klar tagluge, myggenet, mørklægning, XPS isolering, vandtank, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, køleskab med frys, fast toilet, dobbeltseng, siddegruppe, egenvægt kun 730 kg., breddde 210 cm., mulig læssevægt 270 kg., kan nedvejes til f.eks.900 kg., støddæmpere, tempo100 forberedt, serviceklap

Helt ny smart vognserie fra Caravelair for jer der ikke behøver alt i ekstraudstyr…endda også med den ekstra gode XPS isolering og udvidet garanti…og her med både gode sidde- og sovepladser…pris selvfølgelig incl.leveringsomkostning…lav egenvægt på kun 730 kg…kan trækkes af nærmest alle biler – f.eks. Skoda Fabia…fiks lille og lys dobbeltsengsvogn…til ekstra lav kampagnepris

Denne vogn er umiddelbart udsolgt..men ring og hør om der alligevel kan skaffes en

2 og 7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling

 

Kontakt os i dag!

9 + 11 =

%d bloggers like this: