NY Caravelair Artica 492
– lækker enkeltsengsvogn til lav kampagnepris..endda også med Aircondition

Årgang: 2021
Mærke: Caravelair
Model: Artica 492
Egenvægt: 1153 kg.
Totalvægt: 1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 194.900,-

Information:

XPS pur isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge + 2 små klarluger, ekstra LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, fast vandtank, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet, søjlebord, luksushynder, enkeltsenge med manuel elevation, komfortmadrasser og udvidelse til dobbeltseng, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt 1153 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., kan nedvejes til f.eks.1400 kg., mulig læssevægt 347 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, forberedt til cykelstativ, de nye Dometic kassettevinduer, central elstyring, USB laderudtag, XL Freeze kompressor køleskab på 150 liter, elgulvvarme, sorte alufælge, AIRCONDITION

– ny flot 2021 NORLINE kampagnemodel..med ekstra højt udstyrsniveau incl. aircon mv. og lækkert design..med lav egenvægt kan den trækkes af de fleste biler..pris incl.leveringsomk. og 2+7 års fabriksgaranti…høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller varm sommer..som rejsevogn eller til fastligning..til lav kampagnepris

Denne vogn er ekstraudstyret med gaspoint gasanlæg til merpris på kr.900,-
Billeder viser solgt 2020 model…eneste usolgte 2021 model er på vej fra Caravelair
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

7 + 6 =

%d bloggers like this: