Caravelair Artica 492

– lækker enkeltsengsvogn til kampagnepris

Årgang: 2020
Mærke: Caravelair
Model: Artica 492
Egenvægt: 1155 kg.
Totalvægt: 1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 189.900,-

Information:

XPS pur isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge + 2 små klarluger, ekstra LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, fast vandtank, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet, søjlebord, luksushynder, enkeltsenge med manuel elevation, komfortmadrasser og udvidelse til dobbeltseng, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt 1155 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., kan nedvejes til f.eks.1400 kg., mulig læssevægt 345 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, forberedt til cykelstativ, central elstyring, USB laderudtag, XL Freeze kompressor køleskab på 150 liter, elgulvvarme, sorte alufælge…

– ny flot 2020 kampagnemodel..med ekstra højt udstyrsniveau og lækkert design..med lav egenvægt kan den trækkes af de fleste biler..pris incl.leveringsomk. og 2+7 års fabriksgaranti…høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller varm sommer..som rejsevogn eller til fastligning..til lav kampagnepris

Denne vogn er ekstraudstyret med Dometic 1700 aircon til nedsat merpris på kun kr.10.000,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

3 + 9 =

%d bloggers like this: