Mini Silver 290..SOLGT

– lille fiks og let hævetagsvogn

Årgang:2020
Mærke:Silver
Model:Mini Silver 290
Egenvægt:613 kg.
Totalvægt:1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:127.590,-

Information:

fast toilet, endekøkken, 205 cm.s bredde, kun 199 cm.høj, egenvægt 613 kg., totalvægt normalt 750 kg.-denne vogn med stor aksel på 1200 kg., mulig læssevægt hele 587 kg., kan nedvejes til 750 kg., myggenet, mørklægning, 4 oplukkelige vinduer, køleskab med frys, 2 gasblus, rustfri vask, vand, støddæmpere, både 12v og 220v, lys- og læsespots, 3 stikkontakter, integreret gaskasserum med god plads, hævetag med fuld ståhøjde, GFK fibersider og tag mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje… Bemærk at denne vogn er ekstraudstyret med ekstra kraftig aksel på hele 1200 kg., gasregulator og AKS stabilisator.. til en samlet merpris på kr. 7.190,- = listepris for denne vogn i alt kun kr. 127.590,-

– fiks lille ny hævetagsvogn…mulighed for sidde- eller sovegruppe på 140 x 190 cm…og med fast toilet og endekøkken…lav egenvægt på kun 613 kg…kan trækkes af nærmest alle biler – selv en Fiat 500…pris selvfølgelig incl.leveringsomkostning og nyvognsgaranti…ekstra nem at håndtere og køre med…den perfekte rejsevogn…lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft…til lav pris

2 og 5 års nyvognsgaranti
Pris incl.leveringsomkostning
Som vist på billedet kan du nu også få et spciallavet Kampa lufttelt Pop Air der passer helt til vognen..og det er også bare nemt at bruge
Finansiering muligt….også uden udbetaling
Denne vogn er SOLGT men ring gerne og hør om mulighederne for at bestille en tilsvarende vogn

Kontakt os i dag!

9 + 2 =

%d bloggers like this: