Mini Silver 290..kommer snart

– lille fiks og let hævetagsvogn

Årgang:2022
Mærke:Silver
Model:Mini Silver 290
Egenvægt:613 kg.
Totalvægt:750 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:136.685,-

Information:

fast toilet, endekøkken, 205 cm.s bredde, kun 199 cm.høj, egenvægt 613 kg., totalvægt 750 kg. (aksel helt op til 1200 kg.kan bestilles), mulig læssevægt 137 kg., myggenet, mørklægning, 4 oplukkelige vinduer, køleskab med frys, 2 gasblus, rustfri vask, vand, støddæmpere, både 12v og 220v, lys- og læsespots, 3 stikkontakter, integreret gaskasserum med god plads, hævetag med fuld ståhøjde, GFK tag og grå fibersider mod hagl og buler, kan holde i en carport, ingen afgifter på franske motorveje

– fiks lille ny hævetagsvogn…mulighed for sidde- eller sovegruppe på 140 x 190 cm…og med fast toilet og endekøkken…lav egenvægt på kun 613 kg…kan trækkes af nærmest alle biler – selv en Fiat 500…pris selvfølgelig incl.leveringsomkostning og nyvognsgaranti…ekstra nem at håndtere og køre med…den perfekte rejsevogn…lav vægt, lav højde, lav vindmodstand, lavere brændstofforbrug og lavere behov for motorkraft…til lav pris

Denne vogn til grundpris kr.129.195 er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg kr.995,-, AKS stabilisator, serviceklap og reservehjul kr.6.495,- = samlet pris i alt kun kr.136.685,-

2 og 5 års nyvognsgaranti
Pris incl.leveringsomkostning
Som vist på billedet kan du nu også få et speciallavet Kampa lufttelt Pop Air der passer helt til vognen..og det er også bare nemt at bruge
Finansiering muligt….også uden udbetaling
Modellen forventes desværre udsolgt hurtigt efter ankomst  = bliv gerne skrevet op til at se den, når den kommer

Kontakt os i dag!

6 + 3 =

%d bloggers like this: