Dethleffs Camper Lifestyle 510 TK..SOLGT

velholdt og let køjevogn

Årgang:2005
Mærke:Dethleffs
Model:Camper Lifestyle 510 TK
Egenvægt:1050 kg.
Totalvægt:1350 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:69.900,-

Information:

stor luxus tagluge, varmt vand, køleskabsblæser, tæpper, myggenet-også i dør, mørklægning, 2x serviceklap, fast toilet, 3 gasblus, kraftige støtteben, stor fast vandtank, pengeskab, stabilisator (slingrekobling), digi antenne, Dometic aircondition (som den er), blæsevarme, egenvægt kun 1050 kg., mulig læssevægt 300 kg., kan nedvejes til 1300 kg., ikke ryger, grå sider, alufælge, cykelstativ for, Ultraheat ekstra elvarme, lys og pæn

Dethleffs kvalitetsvogn i den flotte grå Lifestyle udgave med køjer..fleksibel indretning med 6 sovepladser eller mange siddepladser..og med alt det gode komfortudstyr..lav egenvægt så den kan trækkes af nærmest alle familiebiler..pris selvfølgelig incl.leveringsomk. og forhandlergaranti..plads til både store og små

Mover (med ny styrebox mv.) kan tilkøbes til kr.5.900,-
Isabella Commodore 300 cm.fortelt med fiberstænger kan tilkøbes til kr.6.900,-
..eller køb det hele til kun 79.900,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

13 + 14 =

%d bloggers like this: