Adria Classica 613 UT..SOLGT

– helårsvogn med enkeltsenge og stort badeværelse

Årgang: 2007
Mærke: Adria
Model: Classica 613 UT
Egenvægt: 1350 kg.
Totalvægt: 1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 89.900,-

Information:

Alde væskebaseret centralvarme, elgulvvarme, enkeltsenge, klapkøje, stor rundsiddegruppe, stort bad med bruseniche, fast toilet, emhætte, 3 gasblus, køl i højden, microovn, mørklægning, myggenet -også i dør, mørklægning, varmt vand, vindue i dør, stor tagluge, fast vandtank, tagbøjler, serviceklap, kraftige støtteben, bredde 245 cm., mulig læssevægt 350 kg., kan nedvejes til f.eks. 1600 kg., AKS stablilsator, fibertag mod hagl mv., støddæmpere, træktøjsafdækning, lysspots, digi antenne, alufælge, stereo med cd afspiller, pæn…
Indrettet med rundsiddegruppe, enkeltsenge, overskab der kan laves om til køje, køkken og endebadeværelse i hele vognen bredde…og mange skabe

– rigtig vintervogn med centralvarme, stort badeværelse og god plads…kan stadig trækkes lovligt af mange mellemklasse biler…pris selvfølgelig incl.leveringsomkostning og forhandlergaranti…komfort for 2 eller flere…hvad enten det er kold vinter eller sommer

Få gerne en byttepris
Finansiering muligt…også uden udbetaling
an tilkøbes for merpris på kr.6.900,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling

Kontakt os i dag!

3 + 5 =

%d bloggers like this: