Hobby Excelsior 610 UL ALDE

– topmodellen til helårsbrug

Årgang: 2008
Mærke: Hobby
Model: Excelsior 610 UL ALDE
Egenvægt: 1515 kg.
Totalvægt: 1900 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 109.900,-

Information:

enkeltsenge, rigtig væskebaseret ALDE centralvarme, elgulvvarme, gasbageovn, 3 gasblus, stor tagluge, Alde varmt vand, ekstra udv.elstik, fast toilet, den nyere 2008 model, emhætte, søjlebord, vindue i dør, faconsyede tæpper, lysstyrring med dæmper, træktøjsafdækning, stabilisator, mulig læssevægt 385 kg, kan nedvejes til 1750 kg., stor fast vandtank, kraftige støtteben, digi antenne, ikke ryger, lyst komfort fiberlæder indtræk, boggiehjul, nye Falken kvalitetsdæk, velholdt 1 ejers rigtig helårsvogn

Hobbys lækre 610 Excelsior topmodel med enkeltsenge og rigtig god plads..og her i sjælden ALDE centralvarme udgave..bemærk også at prisen er incl.forhandlergaranti og levering..komfort hele året incl.vinter for 2 eller flere..til en god pris

Truma SE fuldautomatisk kvalitets mover + 12v batteriløsning kan tilkøbes for merpris på kun kr.8.900,- (=mindre end 1/3 del af nypris)
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

2 + 2 =

%d bloggers like this: