Sterckeman Starlett 420 CP

– lille let og velholdt..den perfekte rejsevogn

Årgang:2010
Mærke:Sterckeman
Model:Starlett 420 CP
Egenvægt:730 kg.
Totalvægt:970 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:69.900,-

Information:

stor tagluge, posemarkise, årgang 2010, fast toilet, serviceklap, myggenet, mørklægning, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, køl med frys, varmt vand, gasvarmeovn, digi antenne, egenvægt kun 730 kg.totalvægt 970 kg., mulig læssevægt 240 kg., kan nedvejes til f.eks.930 kg., bredde kun 210 cm., stabilisator (=slingrekobling), faconsyede tæpper, støddæmpere, kan Tempo100 godkendes, fibertag mod buler mv., cykelknop for, cykelstativ bag, ikke ryger, nye dæk, pæn og velholdt 1 ejers vogn

– fiks og velholdt rejsevogn med lav vægt…en af markedets mindste vogne med rigtig dobbeltseng, fast toilet, rigtigt køkken og siddegruppe…kan trækkes af nærmest alle biler f.eks. en Skoda Fabia…pris incl.leveringsomkostninger og med forhandlergaranti…perfekt rejsevogn med komfort for 2..nem at håndtere, nem at køre med og nem at betale

Ventura 250 cm.fortelt med fiberstænger kun brugt få dage kan tilkøbes for merpris på kr.6.900,-
Finansiering tilbydes med eller uden udbetaling
Få gerne en byttepris..også med dyrere vogn

Kontakt os i dag!

13 + 6 =

%d bloggers like this: