Beyerland Sprinter 450 DB..SOLGT

– lys, velholdt og let med dobbeltseng

Årgang: 2007
Mærke: Beyerland
Model: Sprinter 450 FB
Egenvægt: 975 kg.
Totalvægt: 1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 54.900,-

Information:

stor tagluge, 3 gasblus, fast toilet, varmt vand, myggenet, mørklægning, vandtank, digi antenne, serviceklap, markisetelt..som det er, egenvægt kun 975 kg., kraftig aksel på 1300 kg., mulig læssevægt 325 kg., kan nedvejes til 1200 kg., tagbøjler, støddæmpere, AKS stabilisator (= slingrekobling), ikke ryger, 12v løsning med batteri, cykelstativ for, elgulvvarme, nyere dæk, tagbøjler, vindue i dør, velholdt

lys mindre dobbeltsengsvogn med rundsiddegruppe og det gode komfortudstyr..og her også pæn og velholdt..med lav egenvægt kan den trækkes af langt de fleste biler..pris selvfølgelig incl.forhandlergaranti og leveringsomkostning..komfort til 2 eller flere..ekstra god mulig brugsværdi til prisen

Enduro mover kan tilkøbes for merpris på kun kr.4.900,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

9 + 7 =

%d bloggers like this: