Beyerland Sprinter 450 FB..SOLGT

– lys, velholdt og let med dobbeltseng

Årgang: 2007
Mærke: Beyerland
Model: Sprinter 450 FB
Egenvægt: 975 kg.
Totalvægt: 1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 64.900,-

Information:

stor tagluge, 3 gasblus, stabilisator (= antislingrekobling), myggenet, mørklægning, årgang 2007, fast vandtank, digi antenne, varmt vand, fast toilet, vindue i dør, dobbeltseng, serviceklap, egenvægt kun 975 kg., totalvægt 1200 kg., kraftig aksel på 1300 kg…hvilket vognen kan opvejes til , mulig læssevægt hele 325 kg., tagbøjler, ikke ryger, Enduro mover, 12v via egen batteriløsning

– pæn og lys mindre dobbeltsengsvogn med god oplevet plads…og her også ekstraudstyret med meget godt komfortudstyr…bemærk pris selvfølgelig incl. syn, nummerplade, gastest, klargøring og forhandlergaranti…med en egenvægt på kun 975 kan den trækkes af de fleste biler…god rejsevogn med komfort for 2

Posemarkisetelt med sider og front + elgulvvarme kan medfølge..som det er..til merpris på kun kr.3.900,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

8 + 12 =

%d bloggers like this: