Camp-let Concorde

– velholdt og NEDSAT

Årgang: 2005
Mærke: Camp-let
Model: Concorde
Egenvægt: 250 kg.
Totalvægt: 450 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 19.900,-

Information:

køkken, vand, gasblus, 2 sovekabiner og 4 sovepladser, siddepladser med rygstøtte, næsehjul, reservehjul med holder under vogn, køredækken, frontsolsejl, side- og frontstykker, der ikke er vist på billeder medfølger selvfølgelig også, selve teltet er også rigtig pænt, dog med lille lap (se foto), egenvægt 250 kg., totalvægt 450 kg. = ingen vægtafgift, årgang 2005 (2004 produktionsår), ikke ryger, cykelknop, pæn og velholdt

– fiks Camplet Concorde, som alle biler kan køre med..bemærk at prisen er nedsat..og også er med syn, indregistrering og forhandlergaranti..nem at håndtere, nem at opbevare, nem at køre med og nem at betale

Pris kr.24.900,- minus efterårsrabat kr.5.000,- = køb nu til kun kr.19.900,-

Pris incl.leveringsomkostning og forhandlergaranti
Finansiering uden udbetaling muligt
Gerne bytte med campingvogn..få en byttepris

Kontakt os i dag!

1 + 13 =

%d bloggers like this: