Kabe Ametist GLE King Size..SOLGT

– enkeltsenge i den brede 250 cm. udgave

Årgang:2005
Mærke:Kabe
Model:Ametist GLE King Size
Egenvægt:1250 kg.
Totalvægt:1600 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:99.900,-

Information:

Alde væskebaseret centralvarme og gulvvarme, digi antenne, fast vandtank, køleskab i højden, myggenet, mørklægning, varmt vand, stabilisator, 12v batteriløsning med nyt batteri, emhætte, fast toilet, mulig læssevægt 350 kg., kan nedvejes til 1500 kg., King Size 250 cm.s bredde, svarer i størrelse til en “560”er, ikke ryger, skilem og gaskasse med lys, Tempo100 forberedt, alufælge, tv arm, CD stereo, nye 2019 kvalitetsdæk

– Kabe kvalitetsvogn til helårsbrug..med enkeltsenge og rundsiddegruppe..og her pæn og velholdt udover et par småbuler..den brede King Size model med ekstra plads..kan stadig trækkes af mange familibiler..pris selvfølgelig incl.syn, nummerplade, gennemgang, gastest, vask og forhandlergaranti..en af markedets bedste vintervogne..komfort for 2 eller flere hele året

Isabella Universal 240 vintertelt (kun brugt få uger) kan tilkøbes til kr.4.900,-
Mover kan tilkøbes til kr.5.900,-
..eller køb det hele til kun kr.107.900,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

9 + 12 =

%d bloggers like this: