Kabe Ametist GLE King Size

– enkeltsenge i den brede 250 cm. udgave

Årgang:2005
Mærke:Kabe
Model:Ametist GLE King Size
Egenvægt:1250 kg.
Totalvægt:1600 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:99.900,-

Information:

Alde væskebaseret centralvarme og gulvvarme, digi antenne, fast vandtank, køleskab i højden, myggenet, mørklægning, varmt vand, stabilisator, 12v batteriløsning med nyt batteri, emhætte, fast toilet, mulig læssevægt 350 kg., kan nedvejes til 1500 kg., King Size 250 cm.s bredde, svarer i størrelse til en 560er, ikke ryger, skilem og gaskasse med lys, gas og fugttestet, Tempo100 forberedt, alufælge, tv arm, CD stereo, nye kvalitetsdæk

– Kabe kvalitetsvogn til helårsbrug..med enkeltsenge og rundsiddegruppe..og her pæn og velholdt..den brede King Size model med ekstra plads..kan stadig trækkes af mange familiebiler..incl.leveringsomkostning og forhandlergaranti..en af markedets bedste vintervogne..komfort for 2 eller flere hele året

Isabella Universal 240 vintertelt (kun brugt få uger) kan tilkøbes til kr.4.900,-
Mover kan tilkøbes til kr.5.900,-
..eller køb det hele til kun kr.107.900,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

14 + 9 =

%d bloggers like this: