Hobby De Luxe 495 UL..SOLGT

enkeltsenge

Årgang:2016
Mærke:Hobby
Model:De Luxe 495 UL
Egenvægt:1218 kg.
Totalvægt:1750 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:127.900,-

Information:

enkeltsenge med udtræk til dobbeltseng, lysstyring med dæmper, stabilisator, træktøjsafdækning, støddæmpere, kraftige støtteben, mørklægning, myggenet incl.dør, vindue i front, ekstra eludtag, hævet stort SlimLine køleskab med frys, brede køkkenskuffer med softluk, tv holder, kraftig aksel på 1750 kg. mulig læssevægt hele 532 kg., kan nedvejes til f.eks.1450 kg., fast vandtank, vindue i dør, stor tagluge, digi antenne, ikke ryger, fast toilet, serviceklap, 230 cm.bredde, blæsevarme, el gulvvarme, alufælge, flot 1 ejers vogn

– den attraktive 495 komfortmodel med enkeltsenge..i Hobbys lækre opsætning og med alt det gode udstyr..kan stadig trækkes af langt de fleste familiebiler..og her også ekstraudstyret med gulvvarme, stor aksel, eludtag, tv holder, sengeudtræk og alufælge..pris selvfølgelig incl.leveringsomk.og forhandlergaranti..komfort til 2 eller flere

Få år gammel vogn til lav pris..set til langt højere pris ved anden forhandler
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris
Uden fortelt..men bestil f.eks.et nyt Isabella Trinus 400 til kun kr.10.599,-

Kontakt os i dag!

8 + 8 =

%d bloggers like this: