Caravelair Alba 486 KAMPAGNE

– NY lys og let familievogn til KAMPAGNEPRIS

Årgang:2020
Mærke:Caravelair
Model:Alba 486
Egenvægt:1053 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:139.900,-

Information:

2020 NYHED, fibertag mod hagl mv., XPS isolering (som de dyre vintervogne), 2 klare tagluger, myggenet, mørklægning, vandtank, gasvarmeovn, alle vinduer kan åbnes, 3 gasblus, XL 150 liters kompressor køleskab med frys, fast toilet, køjer, dobbeltseng, siddegruppe, egenvægt kun 1053 kg., mulig læssevægt 247 kg., aksel på 1300 kg., kan nedvejes til 1250 kg., tempo100 forberedt, USB opladerstik, stor serviceklap og opklapbar køje, så I nemt kan transportere barnevogn, cykler mv.
Denne kampagnevogn er også udstyret med AIRCONDITION, reservehjul, serviceklap, støddæmpere og AKS stabilisator (=slingrekobling) uden merpris

Helt ny smart Caravelair kampagnemodel med køjer…endda også med Aircondition den ekstra gode XPS isolering og det store XL kompressor køleskab..pris selvfølgelig incl. fabriksgaranti og levering..gode sidde- og sovepladser til store og små..og med lav egenvægt på kun 1053 kg., kan den trækkes af nærmest alle familiebiler – f.eks. Peugeot 308..fiks og lys familievogn til lav kampagnepris

Incl. 2 og 7 års fabriksgaranti
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Denne lagervogn er yderligere ekstraudstyret med ekstra stor aksel på 1500 kg., gaspoint gasanlæg og 12V forberedelse til en samlet merpris på kr.6.685,-
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

8 + 3 =

%d bloggers like this: