Caravelair Antares Style 476 Family

– næsten ny, let og lys til LAVPRIS

Årgang:2017
Mærke:Caravelair
Model:Style Family 476
Egenvægt:1013 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:119.900,-

Information:

XL 150 liters kompressor køleskab med frys, fast toilet, køjer, dobbeltseng, siddegruppe, varmt vand, bruser, blæsevarme, 3 gasblus, stabilisator, myggenet-også i dør, mørklægning, stor tagluge, XL serviceklap, GRP glatte sider og tag mod buler mv., støddæmpere, reservehjul, dobbeltseng med komfortmadras, luksushynder, 2 lange køjer på ca. 215 cm., 6 mulige sovepladser, LED lys incl.svanehals spots, bredde 230 cm., egenvægt kun 1013 kg., mulig læssevægt hele 487 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., kan nedvejes til 1250 kg., 12v batteriforberedelse, ekstra stor serviceklap ved klapbar køje, så I nemt kan transportere barnevogn, cykler mv., alufælge, elgulvvarme

lys 2017 køjemodel, der kun har været brugt få dage og aldrig været indregistreret = bliver indregistreret som 2020er..og her også udstyret med kompressor køleskab, elgulvvarme, myggenetsdør, reservehjul, alufælge og stor aksel..pris selvfølgelig incl. leveringsomkostninger og forhandlergaranti….lav egenvægt så den kan trækkes af selv små familiebiler..let og lille nok som rejsevogn..men også stor nok til fastligning..plads og komfort til hele familien..så bliver turen god for både store og små

Ekstra lav pris i forhold til at bestille fabriksny tilsvarende udstyret 2020 model ab fabrik (til kr.176.084,-)
= spar hele kr. 57.194,- herved

Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris
EKSTRA: køb et valgfrit nyt Isabella fortelt til vognen og få ekstra rabat på kr. 3.000,-

Kontakt os i dag!

12 + 6 =

%d bloggers like this: