Volvo XC90 Momentum D5 AWD

– min private bil

Årgang: 2006 / 2007
Mærke: Volvo
Model: XC90 Momentum D5 AWD
Egenvægt: 1950 kg.
Totalvægt:
Kun kr.: 89.900,-

Information:

Volvo XC 90 Momentum AWD, 185 HK., 2,4 liters turbodiesel, 5 cylinder, 400 NM., faceliftet 2007 model indregistreret første gang d.1/11 2006, 6 trins manuelt gear, lyse lædersæder, 2 sæt nøgler, fjernbetjent centrallås, elruder, High Performance Volvo stereo med cd, multifunktions læderrat, kørecomputer, ikke ryger, ingen dårlig lugt, træk til 2250 kg., 2 zone klimaanlæg, regnsensor, firehjulstræk, alufælge med ret nye og gode 4x4 vinterdæk, sidst synet d.29/10 2018 (= skal ikke synes nu), tågelys, servostyring, startspærre, farve sølvmetal med svag grøn nuance, dieselpartikelfilter, service OK og udført sidst ved km. 273.000 incl. skift af alle filtre, fartpilot, kosmetisk revne i forrude (som den er synet med), tagræling, diesel motorvarmer, elsidespejle med varme, parkeringssensor, varme i sæder, fartpilot, moms betalt til privatbrug, velholdt

Den stabile og komfortable XC90 med den råstærke 5 cylindrede Volvo motor, kører som den skal og alle funktioner i bilen virker, drivlinjen med den manuelle 6 trins gearkasse (der ikke konstant skal skylles) og D5 motoren er sammen med bilen en lækker køreoplevelse, starter altid og fejler sjældent noget.
Komfort i luksusklassen..og uden at betale luksuspris

Min egen private bil, der sælges som almindeligt privatsalg
Eventuelt bytte med campingvogn
Finansiering muligt..både med og uden udbetaling

Venlig hilsen Anders

 

Kontakt os i dag!

4 + 1 =

%d bloggers like this: