Volvo XC90 Momentum D5 AWD

– min private bil

Årgang: 2006 / 2007
Mærke: Volvo
Model: XC90 Momentum D5 AWD
Egenvægt: 1950 kg.
Totalvægt:
Kun kr.: 89.900,-

Information:

Volvo XC 90 Momentum AWD, 185 HK., 2,4 liters turbodiesel, 5 cylinder, 400 NM., faceliftet 2007 model indregistreret første gang d.1/11 2006, 281.000 km., 6 trins manuelt gear, lyse lædersæder, 2 sæt nøgler, fjernbetjent centrallås, elruder, High Performance Volvo stereo med cd, multifunktions læderrat, kørecomputer, ikke ryger, ingen dårlig lugt, træk til 2250 kg., 2 zone klimaanlæg, regnsensor, firehjulstræk, alufælge med ret nye og gode 4x4 vinterdæk, sidst synet d.29/10 2018 (= skal ikke synes nu), tågelys, servostyring, startspærre, farve sølvmetal med svag grøn nuance, bemærk at den også har dieselpartikelfilter, service OK og udført sidst ved km. 273.000 incl. skift af alle filtre, fartpilot, kosmetisk revne i forrude (som den er synet med), tagræling, diesel kabine-motorvarmer, elsidespejle med varme, parkeringssensor, varme i sæder, fartpilot, moms betalt til privatbrug, pæn og velkørende

Den stabile og komfortable XC90 med den råstærke 5 cylindrede Volvo motor, kører som den skal og alle funktioner i bilen virker, drivlinjen med den manuelle 6 trins gearkasse (der ikke konstant skal skylles) og D5 motoren er sammen med bilen en lækker køreoplevelse, starter altid og fejler sjældent noget.
Komfort i luksusklassen..og uden at betale luksuspris

Min egen private bil, der sælges som almindeligt privatsalg
Eventuelt bytte med campingvogn
Finansiering muligt..både med og uden udbetaling

Venlig hilsen Anders

 

Kontakt os i dag!

1 + 7 =

%d bloggers like this: