Adria Adora 472 LU..SOLGT

–  fiks enkeltsengsvogn med komfort

Årgang: 2011
Mærke: Adria
Model: Adora 472 LU
Egenvægt: 1050 kg.
Totalvægt: 1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 114.900,-

Information:

Enkeltsenge med udtræk til stor dobbeltseng, årgang 2011, stor fast vandtank, glatte fibersider og tag mod hagl mv., 3 gasblus, fast toilet, varmt vand, køleskab med frys, vindue i dør, cykelstativ for, gasvarmeovn med blæsevarme, stor tagluge, kraftige støtteben med Bigfoot, egenvægt 1050 kg., totalvægt 1300 kg., køleskabsblæser, træktøjsafdækning, serviceklap under seng i begge sider, stabilisator, mørklægning, myggenet-også i dør, digi antenne, alufælge, ekstra eludtag teltside, ikke ryger, elgulvvarme, stereo, mover, egen 12v batteriløsning, pæn og velholdt 1 ejers vogn

Den attraktive og lækre Adria Adora 472 LU med enkeltsenge og alt det gode udstyr..som med en egenvægt på kun 1050 kg. endda kan trækkes af de fleste biler..bemærk at pris selvfølgelig er incl.syn, nummerplade, gastest, gennemgang, vask og forhandlergaranti..komfort for 2..til en god pris

Isabella Commodore Concept 300 cm.dybt fortelt med stålstænger kan tilkøbes for merpris på kun kr.8.900,- ..kun brugt få uger og i god stand
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

13 + 15 =

%d bloggers like this: