Adria Altea 462 LS..SOLGT

–  lys enkeltsengsvogn kun 910 kg.

Årgang: 2009
Mærke: Adria
Model: Altea 462 LS
Egenvægt: 910 kg.
Totalvægt: 1300 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 79.900,-

Information:

stor tagluge, varmt vand, 3 gasblus, AKS stabilisator (= antislingrekobling), køleskab med frys, serviceklap under enkeltsenge i begge sider,sengeudtræk til ekstra stor dobbeltseng, kraftige nyere topmadrasser, fast digi antenne, årgang 2009 – i den nyere opdaterede 2008 model, fast toilet, fibertag mod hagl mv., stor fast vandtank, Tempo100 forberedt, egenvægt kun 910 kg., ekstra kraftig aksel med totalvægt på 1300 kg., mulig læssevægt hele 390 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra 1125 kg., Powrmover, ikke ryger, 2019 kvalitetsdæk, pæn og velholdt

Den lille fikse Adria 462 enkeltsengsvogn med ekstra lav egenvægt..markedets letteste enkeltsengsvogn..og her velholdt med komfortudstyr..kan trækkes af langt de fleste biler..også el- og hybridbiler..bemærk pris incl.gennemgang, syn, nummerplade, omregistrering, vask, gastest og forhandlergaranti..komfort for 2 personer
Lige ankommet..under klargøring..billeder følger

Finansiering tilbydes
Få gerne en byttepris
Powrmover medfølger uden merpris..som den er (virker helt)
Brugt Isabella Isabella Capri 250 cm.dybt fortelt med nye fiberstænger kan tilkøbes for merpris på kun kr.5.900,-

 

 

Kontakt os i dag!

12 + 9 =

%d bloggers like this: