Kabe Diamant 720 GXL..SOLGT

– stor boggievogn med dobbeltseng

Årgang:2000
Mærke:Kabe
Model:Diamant 720 GLX
Egenvægt:1475 kg.
Totalvægt:1900 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:99.900,-

Information:

Alde rigtig væskebaseret centralvarme og gulvvarme, der både kan bruges på el og på gas, digi antenne, fast vandtank, trykvand, stort køle-fryseskab i højden, 3 gasblus, myggenet, mørklægning, varmt vand, serviceklap, stabilisator, 12v batteriløsning, emhætte, fast toilet, totalvægt 1900 kg., egenvægt 1475 kg., mulig læssevægt 425 kg., kan nedvejes til 1750 kg., 2 nye 2019 små klare tagluger, ikke ryger, skilem, Tempo100 forberedt, fast boxmarkise med sider, gasudtag forteltside, cykelstativ bag, sorte alufælge med 2017 dæk, komplet nye bremser, CD stereo, gasbageovn

– stor boggievogn i Kabe kvalitet til helårsbrug..med ekstra rummelighed og plads..stor rundsiddegruppe, siddegruppe, toilet, stort køkken og dobbeltseng..fin stand i forhold til alder..bemærk selvfølgelig incl.gennemgang, syn, nummerplade, omreg, gastest, vask og forhandlergaranti..en af markedets bedste vintervogne..komfort for 2 eller flere hele året..til en god pris

Tagmonteret aircondition kan tilkøbes for kun kr.3.900,- (som den er)
Uden fortelt..men bestil et nyt Isabella fortelt og få et ekstraafslag på kr.4.000,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

8 + 3 =

%d bloggers like this: