Caravelair Artica 455..SOLGT

– lækker og næsten ny dobbeltsengsvogn

Årgang:2018
Mærke:Caravelair
Model:Antica 455
Egenvægt:1029 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:139.900,-

Information:

XPS pur isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand, stor tagluge, LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, fast vandtank, GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, fast toilet, søjlebord, luksushynder, dobbeltseng 139x200 cm. med komfortmadras..uden at hjørnet er “afskåret” og med ekstra  nem adgang, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt kun 1029 kg., ekstra kraftig aksel på 1500 kg., kan nedvejes til 1250 kg., mulig læssevægt hele 471 kg., tv arm (ikke antenne), vindue i dør, forberedt til cykelstativ bag, de nye mørke Dometic vinduer i integreret ramme, central elstyring, USB laderudtag, XL Freeze kompressor køleskab på 150 liter, smart pladsbesparende integreret bruseniche, ikke ryger, kun brugt få dage, elgulvvarme, alufælge, reservehjul, egen 12v løsning

– flot og tæt på ny 2018 helårsmodel..med ekstra højt udstyrsniveau og lækkert stilrent design..også med XPS vintervognsisolering, elgulvvarme, kompressor køleskab og GFK fibersider..med lav egenvægt kan den trækkes af langt de fleste biler..pris selvfølgelig incl.leveringsomkostning og forhandlergaranti..høj komfort for 2 personer uanset om det er sommer eller kold vinter..som rejsevogn eller til fastligning

Ekstra: bestil et valgfrit nyt Isabella fortelt og få kr.3.000,- i ekstra nedslag
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

4 + 9 =

%d bloggers like this: