Sprite Super 370 EK

– lille let og indbydende 2012 kvalitetsvogn

Årgang: 2012
Mærke: Sprite
Model: Super 370 EK
Egenvægt: 895 kg.
Totalvægt: 1200 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 89.900,-

Information:

varmt vand, træktøjsafdækning, digi antenne, køleskab med frys, myggenet-også i dør, mørklægning, stor tagluge, blæsevarme, stabilisator, støddæmpere, læsespots, fast vandtank, træktøjsafdækning, GFK tag mod hagl mv., glatte sider, fast toilet, vindue i dør, hynder med springindlæg, lameludtræk ved enkeltsenge for mulig XL dobbeltseng på 206x190 cm., bredde 225 cm, kraftige støtteben og aksel, egenvægt kun 895 kg., mulig læssevægt hele 305 kg., kan nedvejes til f.eks. 1100 kg., flytbart bord med mulig skabsopbevaring, vindue i dør, ikke ryger, egen 12V løsning, pæn og velholdt
Fleksibelt indrettet med flytbare borde..ENKELTSENGE..eller XL dobbeltseng..eller mange siddepladser

– lækker lille lys 2012 Sprite kvalitetsvogn..kan trækkes af langt de fleste biler..selvfølgelig incl.gastest, syn, nummerplade, vask, gennemgang og forhandlergaranti..nem at køre med og håndtere på rejsen..den perfekte rejsevogn med komfort for 2..til en god pris

Ventura 250 cm.fortelt med fiberstænger kan tilkøbes til kun kr.5.500,-
Finansiering både med eller uden udbetaling tilbydes
Få gerne en byttepris.

 

 

Kontakt os i dag!

2 + 2 =

%d bloggers like this: