Sprite Super Sport 370 EK..SOLGT

– lille lys og indbydende 2015 kvalitetsvogn

Årgang: 2015
Mærke: Sprite
Model: Super 370 EK
Egenvægt: 930 kg.
Totalvægt: 1350 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 129.900,-

Information:

Panorama ekstra tagvindue, varmt vand, træktøjsafdækning, køleskab med frys, myggenet-også i dør, mørklægning, stor tagluge, 3 gasblus, blæsevarme, stabilisator, støddæmpere, læsespots, fast vandtank, træktøjsafdækning, GFK tag mod hagl mv., glatte sider, fast toilet, vindue i dør, hynder med springindlæg, lameludtræk ved enkeltsenge for mulig XL dobbeltseng på 206x190 cm., bredde 225 cm, kraftige støtteben, stor aksel på 1350 kg., egenvægt kun 930 kg., mulig læssevægt hele 420 kg., kan lovligt trækkes af biler med trækvægt fra ca.1100 kg., flytbart bord med mulig skabsopbevaring, tæppeløber, vindue i dør, ikke ryger, egen 12V løsning, reservehjul, cykelstativ bag, Dorema fortelt, stereo, pæn og velholdt

Fleksibelt indrettet med flytbare borde..ENKELTSENGE..eller XL dobbeltseng..eller mange siddepladser

– lækker lille lys 2015 Sprite kvalitetsvogn med Panorama vindue..kan trækkes af langt de fleste biler..selvfølgelig incl.gastest, syn, nummerplade, vask, gennemgang og forhandlergaranti..nem at køre med og håndtere..den perfekte rejsevogn med komfort for 2

2015 Reich mover kan tilkøbes for merpris på kun 5.900,-
Finansiering både med eller uden udbetaling tilbydes
Få gerne en byttepris.

 

 

Kontakt os i dag!

2 + 7 =

%d bloggers like this: