Sterckeman Alize 420 CP..SOLGT

– lille, let og lækker

Årgang:2012
Mærke:Sterckeman
Model:Alize 420 CP
Egenvægt:860 kg.
Totalvægt:1120 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:79.900,-

Information:

stor tagluge, varmt vand, AKS stabilisator (= antislingrekobling), fast vandtank, køl med frys, 3 gasblus, antennestang (uden antenne), uden dårlig lugt, årgang 2012 (2011 model), alle vinduer kan åbnes, tagbøjler, serviceklap, træktøjsafdækning, myggenet, mørklægning, glatte fibersider og tag mod buler mv., fast toilet, egenvægt kun 860 kg., mulig læssevægt 260 kg., totalvægt 1120 kg., kan nedvejes til 1050 kg., bredde 210 cm., alufælge, ikke ryger, pæn og velholdt

Den lille fikse 420 CP med fast dobbeltseng, siddegruppe, fast toilet og køkken..et af markedets mindste vogne med denne indretning..lav egenvægt så den kan trækkes af nærmest alle biler..og her i sjælden luksusudgave med fibersider, stor tagluge, alufælge, stabilisator, varmt vand mv..pris selvfølgelig incl. klargøring, syn, nummerplade, gastest og forhandlergaranti..nem at håndtere og nem at køre med..den perfekte rejsevogn for 2

DWT deltelt (uden gardiner) kan tilkøbes for merpris på kun kr.3.900,-
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling Få gerne en byttepris
Få gerne en byttepris..også med dyrere vogn

Kontakt os i dag!

6 + 2 =

%d bloggers like this: