Adria Action 361 PD..SOLGT

– lille, let og smart rejsevogn

Årgang: 2013
Mærke: Adria
Model: Action 361 PD
Egenvægt: 740 kg.
Totalvægt: 1000 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 99.900,-

Information:

Reimo solsejl / let rejsetelt til Action (kun brugt få dage), blæsevarme, tonede ruder, stor tagluge, varmt vand, serviceklap, 2 gasblus, køleskab med frys, myggenet-også i dør, mørklægning, alle vinduer kan åbnes, fast toilet, årgang 2013, Tempo100 forberedt, støddæmpere, AKS stabilisator (= antislingrekobling), træktøjsafdækning, fast vandtank, egenvægt kun 740 kg., totalvægt 1.000 kg., mulig læssevægt 260 kg., kan nedvejes til 940 kg., ikke ryger, stereo, glatte grå sider, alufælge, pæn og velholdt

Den lille smarte Action 361 PD med både fast dobbeltseng, siddegruppe, køkken og fast toilet..kan trækkes af nærmest alle biler..pris selvfølgelig incl. gennemgang, syn, nummerplade, gastest, vask og forhandlergaranti..nem at håndtere og køre med..den perfekte rejsevogn for 2

Ny Quattro mover incl.egen 12V batteriløsning (lige monteret til nypris kr.18.400,-) kan tilkøbes for kun kr.10.900,- ..og denne pris er endda også inclusive brugte elstøtteben
Finansiering tilbydes..også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

1 + 6 =

%d bloggers like this: