VW Golf Sportsvan 1,4 TSI Allstar BMT

– min private bil

Årgang: 2017
Mærke: VW
Model: Golf Sportsvan 1,4 TSI Allstar
Egenvægt: 29.000 km.
Totalvægt:
Kun kr.: 209.900,-

Information:

kun kørt 29.000 km., årgang 2017 indregistreret d.6/4 2017, App connect, 16″ alufælge med Michelin CrossClimate helårsdæk, Apple carplay, Android auto, navigation via telefon, metalgrå farve med champagnenuance, 2 zone klimaanlæg, fjernbetjent centrallås, parkeringssensor (bag), parkeringssensor (for), fartpilot, kørecomputer, infocenter, automatisk nedblændet bakspejl, udvendig temperaturmåler, regnsensor, sædevarme, håndfri telefoni, servostyring, startspærre, højdejusterbare forsæder, 4x el-ruder, sidespejle med varme, dæktryksmåler, godt spillende stereo med CD, start-stop funktion, elbagrude, armlæn, isofix, bagagerumsdækken, kopholdere, justerbart multifunktions læderrat, flyborde, justerbart splitbagsæde, der kan rykkes frem og tilbage i forhold til bagagerum, tågelygter, 7 airbags, abs, antispin, esp, 6 gear, servo, tonede ruder, alupedaler, aldrig været skadet, ikke ryger, service ok, 13 polet fast træk opvejet til 1.700 kg., VW bilstatus via app på telefon, DK pakke, 2017 nypris kr.323.200,-, 1 ejer og næsten som ny

Den rummelige VW Golf Sportsvan med ekstra plads og god høj siddehøjde..og her i Allstar udstyrsmodellen med 1,4 TSI benzin turbomotoren, der kører godt og samtidig er økonomisk..18,2 km.pr liter officielt og kører også langt literen i virkeligheden..lav halvårlig grøn ejerafgift på kun kr.640,-..kun kørt 29.000 km og fremstår næsten som en ny bil

Bare ring på tlf.27112227 for uforbindende at komme og se samt prøve bilen mv.
Min egen private bil, der sælges i privat handel
Og kun grundet ændrede behov for overgang til firmabil.
Campingvogn tages evt. i bytte.
Billig finansiering 2,99% tilbydes med udbetaling kr.42.580,- og fra kr.2.190,- pr.mnd.

Venlig hilsen Anders

Kontakt os i dag!

12 + 4 =

%d bloggers like this: