Hobby Excellent 540 UL

enkeltsenge og god plads

Årgang:2006
Mærke:Hobby
Model:Excellent 540 UL
Egenvægt:1249 kg.
Totalvægt:1500 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.:64.900,-

Information:

stor tagluge, blæsevarme, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, træktøjsafdækning, stor fast vandtank, egenvægt 1249 kg., totalvægt 1500 kg., mulig læssevægt 251 kg, bredde 230 cm., vindue i dør, fast toilet, serviceklap, digi antenne, uden dårlig lugt, sengetæpper, tagstige, stabilisator (=antislingrekobling), træktøjsafdækning, ekstra udvendigt elstik, varmt vand, ikke ryger, microovn, nye kvalitetsdæk, pæn vogn

– den kendte rummelige enkeltsengsvogn i Hobbys indbydende design…også med stort køkken og rundsiddegruppe… kan stadig trækkes af langt de fleste familiebiler…med et par små kosmetiske ting og ellers pæn og velholdt…pris incl. syn, nummerplade, gastest, vask, gennemgang og forhandlergaranti…komfort for 2 personer eller flere…velegnet til både fastligger- eller rejsebrug…til en god pris

2017 Isabella Ventura Pacific 300 cm. dybt fortelt kan tilkøbes for merpris på kun kr.7.900,-
2016 Kronings mover kan tilkøbes for merpris på kun kr. 6.900,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

 

Kontakt os i dag!

5 + 7 =

%d bloggers like this: