NY Caravelair Artica 520..KAMPAGNEPRIS
– lækker dobbeltsengsvogn

Årgang: 2021
Mærke: Caravelair
Model: Artica 520
Egenvægt: 1190 kg.
Totalvægt: 1700 kg. (kan nedvejes)
Kun kr.: 189.900,-

Information:

XPS pur fuldskummet isolering (som de dyre vintervogne) med høj isolerings effekt og udvidet antifugt garanti, blæsevarme, varmt vand med ekstra stor beholder, stor tagluge + 2 små luger, ekstra LED lys, 3 gasblus, myggenet-også i dør, mørklægning, reservehjul, træktøjsafdækning, AKS stabilisator, stor fast vandtank, grå GFK bulefri glatte sider mv., afløbsbeholder, tv arm, batteriforberedelse, fast toilet med fleksibel bruseniche, søjlebord, luksusmadras og hynder, XL serviceklap, bredde 230 cm., egenvægt 1190 kg., ekstra kraftig aksel på 1700 kg., mulig læssevægt hele 510 kg., kan nedvejes til f.eks.1450 kg., kraftige støtteben, vindue i dør, forberedt til cykelstativ, central elstyring, USB laderudtag, klapbart søjlebord, sorte Dometic rammevinduer, XL Freeze kompressor skuffekøleskab på 150 liter, røgalarm, elgulvvarme, reservehjul, sorte alufælge NYHED..

Ny flot 2021 kampagnemodel med dobbeltseng, stor rundsiddegruppe, toilet med bruseniche og god køkkenplads med servante og 150 liters kompressor køleskab..med ekstra højt udstyrsniveau og lækkert design..med lav egenvægt kan den stadig trækkes af de fleste biler..pris incl.leveringsomk. og 2+7 års fabriksgaranti…høj komfort for 2 personer uanset om det er kold vinter eller varm sommer..som rejsevogn eller til fastligning..til lav kampagnepris

“Udsolgt ab fabrik”…Kom, se og bestil denne sidste kampagne- lagervogn før den bliver helt udsolgt

Denne vogn er ekstraudstyret med tjekpoint gasanlæg til merpris på kr.900,-
Finansiering tilbydes…også uden udbetaling
Få gerne en byttepris

Kontakt os i dag!

9 + 10 =

%d bloggers like this: